Missie van de praktijk

Wij zijn een middelgrote praktijk waarin we met vier collega’s werkzaam zijn.
Doel is: mensen met klachten op een persoonlijke, maar tevens op ervaring en op wetenschappelijke (best evidence) gebaseerde wijze, te helpen.
Afhankelijk van de hulpvraag en het probleem van de patiënt, kan dit voor korte duur gebeuren maar kan zich ook uiten in een langdurige tot levenslange begeleiding. Indien nodig zal de patiënt eerst met een passieve aanpak ( massage, passief/geleid actief bewegen, ) geholpen worden, maar zodra mogelijk of wenselijk zal de patiënt actief aangesproken worden met als doel een zo hoog mogelijke zelfstandigheid te ontwikkelen.
Wij hebben naast de algemene fysiotherapie twee officiële specialisaties, namelijk manuele therapie en oedeemtherapie, verscheidene interessegebieden die in de loop der tijd als specialisaties gezien kunnen worden. Deze zijn: sportrevalidatie, echodiagnostiek, begeleiding van vaatproblematiek (claudicatio), begeleiding van chronische ziekten als MS en  diabetes mellitus, haptonomie, ademtherapie, ontspanning, bekkeninstabiliteit, cranio- faciale problemen, medische fitness en tapetechnieken.
We behandelen patiënten in vrijwel elke leeftijdscategorie.
Persoonlijke begeleiding en de sfeer in de praktijk zijn belangrijke aandachtspunten van onze praktijk.

Visie

Tekst volgt snel …